DESPRE
CUBIC

Totul începe acasă. Fiecare poveste este conturată de locul in care ne simtim iubiți, în siguranță și confortabil, în care avem parte de experiențe unice. Așa s-a născut și acest complex rezidențial Iași - Cubic Village, din dorința de a crea un loc care să întâlnească nevoile și așteptările fiecăruia dintre cei care caută „acasă”.


Cubic Village descrie un cartier rezidential de 130 de case, construite în stil minimalist, dar și elegant, în același timp, dintre care: 20 de case au fost livrate în 2016, 40 în anul 2017, în anul 2018 casele Cubic au devenit acasă pentru 40 de familii, iar restul de 30 sunt în proiect pentru anul 2019 și așteaptă să aducă fericire.


În fiecare dintre cele trei tipuri de case de vânzare Iași realizate de dezvoltatorul imobiliar Cubic Village elementele funcționalității moderne se îmbină cu esteticul și cu nevoile vieții contemporane. În mod inovator, construcția oferă spațiului de locuit o nouă perspectivă și o nouă dimensiune. Suprafețele capătă forme nebănuite, camerele cunosc o altă aranjare, ferestrele mari creează o atmosferă plăcută, iar terasa devine un punct de atracție cu acces fie din dormitor, fie din living. Inovația construcțiilor constă în sistemul de încălzire prin pardoseală, cu termostate de ambient în fiecare cameră.


Acest cartier rezidențial Iași este situat pe una dintre cele mai frumoase coline ale Iașiului, în zona Popas Păcurari - Rediu, și oferă o vedere panoramică impresionantă asupra orașului, fiind totodată locul ideal pentru cei care doresc să se bucure de liniște, departe de agitația urbană. Întregul cartier rezidențial este asfaltat pe străzile interioare, iar pentru că ne dorim ca fiecare locatar să se simtă în siguranță asigurăm barieră la intrarea în cartier și putem pune la dispoziția clienților noștri servicii de pază.

Contact

Te putem ajuta să îți îndeplinești un vis. Completează formularul de mai jos și
împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.