NOUTATI

Cauți o casă de vânzare în Iași? Iată de ce trebuie să ții cont!


Este visul oricărei familii tinere să aibă propria locuință și să se bucure de un confort sporit, într-o casă croită după placul și personalitatea fiecărui membru. Evoluția sectorului imobiliar și circumstanțele economice din ultimii ani a dus la un raport echilibrat între cerere și ofertă, astăzi fiind disponibile în Iași o multitudine de case de vânzare, mai scumpe sau mai ieftine.

Achiziționarea unei locuințe mai spațioasă, cu dotări și facilități moderne, situată într-o zonă bună a orașului a devenit din ce în ce mai atractivă. Însă, înainte de a lua decizia este bine să analizezi situația din mai multe puncte de vedere.

O casă este o investiție pe termen lung. Începe printr-o analiză minuțioasă a tuturor ofertelor de pe piață și asigură-te că iei cea mai bună decizie. Dincolo de aspectele legate de poziționare și tipul casei, cere dezvoltatorului detalii despre materialele pe care le-a folosit în construcția casei, facilitățile pe care le oferă, dotările de care dispune, dar și garanțiile pe care le oferă, pe termen lung și scurt.

Creditele pentru casă nu sunt o noutate. Ofertele băncilor, dar și programul „Prima Casă” pot fi uneori tentante pentru doritorii de o nouă locuință. Important e să analizezi cu atenție situația și să alegi cea mai bună variantă pentru tine și familia ta. Un capital propriu ar fi ideal si te-ar ajuta să reduci cât mai mult valoarea și perioada creditului bancar. O altă opțiune este și achiziționarea unei vile în Iași prin rate direct la dezvoltator. Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii despre facilitățile pe care noi le oferim în acest sens.

Achiziția unei case presupune numeroase aspecte ce trebuie luate în considerare: disponibilitatea de a te angrena în rambursarea unui credit pe o perioadă de câțiva ani, dar și beneficiile pe care ți le oferă fiecare dezvoltator. Programează o vizită în showroom și află mai multe detalii despre casele înșiruite din cartierul nostru.

Contact

Te putem ajuta să îți îndeplinești un vis. Completează formularul de mai jos și
împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.