NOUTATI

TRENDURI DE DESIGN INTERIOR PENTRU 2019


Amenajarea interioară este cea care ne preocupă cel mai mult când vine vorba despre casa noastră. Primul lucru pe care îl vedem dimineața este dormitorul. Apoi baia, bucătăria, livingul și abia apoi ieșim afară și vedem grădina și exteriorul casei. Majoritatea timpului îl petrecem privind în interior. Exact așa trebuie să procedezi când te hotărăști cum va arăta casa ta: să te uiți în interiorul tău și să alegi culori, texturi, piese de mobilier și decorațiuni care îți aduc zâmbetul pe buze. Dacă te-ai mutat recent în casă nouă sau pur și simplu interiorul casei tale nu-ți mai aduce acea sclipire în ochi și știi că e timpul pentru o schimbare, mai jos ai câteva idei de design interior pentru casa ta care vor fi în trenduri în 2019. Să-ți adaptezi casa la trendurile actuale nu înseamnă să arunci tot ce ai în casă și să cumperi obiecte noi. Pur și simplu, poți da viață acestor trenduri adăugând sau schimbând mici lucruri în casa ta.

Elemente naturale E timpul să aduci natura în casa ta prin câteva obiecte decorative. Materiale ca piatra, cuprul, cimentul și granitul creează o ambianță organică care reflectă exteriorul casei tale.

Catifea Dacă aveai de gând să cumperi o canapea nouă sau să o retapisezi pe cea veche, alege catifeaua. Catifeaua este un material elegant și stilat, dar totuși urban.

Imprimeuri florale În materie de design interior, în anul 2019, revin la modă imprimeurile florale. Poți da viață acestui trend în casa ta prin crearea unui perete de impact cu tapet floral, retapisarea canapelelor și a fotoliilor sau pur și simplu cu câteva prenuțe decorative. Te poți juca cu conceptul după bunul plac, alegând imprimeuri florale abstracte sau clasice.

Alb și negru Un trend interior care va fi mereu la modă este mobilarea interiorului cu piese albe și negre. Contrastul vizual dintre cele două culori dă sentimentul de echilibru și îndrăzneală.

Roșu Dacă în ultimii ani, designerii de interior au mers pe culori mai reci, ca verde și albastru, anul acesta roșul cucerește teren. Tonurile de roșu sunt ideale pentru a crea contrasturi dar și pentru a crea un sentiment de căldură care îți face casa mai primitoare.

Paturi cu baldachin Acest tip de paturi nu a mai fost în vogă din anii ’80. Când ne gândim la aceste paturi, nu trebuie să ne imaginăm acele paturi masive din castele, ci unele cu încadramente metalice foarte subțiri. Din acest motiv, acestea sunt potrivite pentru orice tip de dormitor, nu doar cele mari.

Un mod mai ușor de a face un design interior in trend este atunci când alegi să redecorezi una din aceste case noi putându-te folosi de mobilier și accesorii noi personalizate în funcție de nevoile tale.

Contact

Te putem ajuta să îți îndeplinești un vis. Completează formularul de mai jos și
împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.