NOUTATI

Tendințe în designul casei tale 2018


Odată cu venirea anului 2018, mulți dintre deținătorii de case încep să caute tendințe design locuință. Ne dorim să facem schimbări pentru a ne simți mai confortabil. Trendurile setate de designerii de interior ne pot ajuta să reîmprospătăm aspectul casei și a interiorului în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului.

Cauți idei de amenajări? Vom exemplifica în cele ce urmează un smart ghid pentru un aspect desprins din revistele de specialitate.

Inspirația ta pentru design interior 2018

Platforma Houzz vine în întâmpinarea aceastei idei și a lansat o serie de previziuni. S-au inspirat de la experți din industrie, cei peste 40 de milioane de utilizatori pe lună, cât și o analiză a părerilor din Social-Media.

5 elemente de luat în considerare:

1. Adoptă culori bogate în toată casa.
Griurile calde merg asociate cu camel, tobacco, rust și brown-blacks, de asemenea: galben și roșu pământ. Publicistul Mitchell Parker afirmă că: “Aceste culori bogate nu sunt precum avocado verde și muștar ai anilor 1970. Sunt bogate și funcționează bine acasă unde doriți o combinație liniștitoare și diversă de culori și texturi".

2. Florile revin în atenția designului 2018.
De la flori supradimensionate, la modelul floral simplu, abstract. Îndrăznește să adaugi flori în spațiul tău personal pentru a reda un aspect plăcut casei tale.

3. Spune adio chiuvetelor albe sau din oțel inoxidabil.
Se plusează pe un stil rustic mai închis, compus din materiale precum: piatră, compozit din beton, granit, cupru și nuanțe de bronz, gri sau negru.

4. Iluminarea vintage revine în tendințele 2018.
Lampe de iluminat antice, candelabre de epocă, iar artiștii pot jongla cu ușurință dezvoltând echipamente retro cu tehnologie nouă. Este de departe evident că vorbim de o calitate superioară dată camerei.

5. Dormitoare calme și cu un aer artistic personal.
Inspiră-te din natură și pastelează întregul dormitor, joacă-te cu elemente din culturi diferite și optează pentru un finisaj complet din lemn pentru o estetică de vis a casei tale. Culoarea lemnului de un alb simplu se află pe topul tendințelor 2018.

Imaginile de fundal retro creează un look ideal pentru creațiile moderne! Designerii recomandă drept truc: repetarea culorilor din tapet direct în țesăturile din pat și de perne.

Contact

Te putem ajuta să îți îndeplinești un vis. Completează formularul de mai jos și
împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.