NOUTATI

Stop dreaming, start living


Cubic Village este un concept unic în Iași, prin prisma stilului arhitectural ce stă la baza construcției caselor. A fost conceput ca un cartier ce aduce laolaltă trei tipuri de case: single, case înșiruite și duplex și, totodată, o comunitate tânără, liniștită, care dorește să fie aproape de oraș, într-una dintre cele mai bune zone ale orașui, însă departe de tumultul urban.

Cartierul este alcătuit din 90 de case, dintre care 20 au fost livrate în 2016, 40 anul vor fi livrate acesta, iar 30 dintre ele până la finele lui 2018. Multe dintre aceste case și-au găsit deja locatarii, iar cele ce urmează a fi finalizate sunt gata să fie personalizate conform preferințelor noilor proprietari.

Știm că mutarea în casă nouă poate fi o adevărată provocare când vine vorba de amenajarea și decorarea spațiului de locuit. De aceea, îți punem la dispoziție designeri de interior, dar și colaboratori pe partea de finisaje, piese de mobilier sau decorațiuni textile pentru a alege cele mai bune soluții pentru viitoarea ta casă. În plus, vei primi fotografii pe toată perioada construcței și vei putea să îți amprenta asupra finisajelor mizând pe amenajări care să te reprezinte și să exprime personalitatea întregii familii, dar care să îți ofere confortul și funcționalitatea mult dorită.

Iată cum arată câteva încăperi personalizate de către locatarii caselor Cubic Village:

Mai multe poze din showroom și din casele deja date în folosință, precum și sugestii de mobilier găsești în această galerie imagini case.

Descoperă și tu un concept unic în Iași și investește într-o casă modernă, la un preț avantajos. Te așteptăm în showroomul nostru să proiectăm și să personalizăm împreună locul care va deveni „acasă” pentru tine și familia ta.

Contact

Te putem ajuta să îți îndeplinești un vis. Completează formularul de mai jos și
împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.