NOUTATI

4 Motive să te muți de la apartament la casă


Dacă îți place să fii cât mai aproape de pulsul orașului, cel mai probabil acum locuiești într-un apartament. Pentru mulți, viaţa la bloc aduce cu sine mai multă creativitate și îi obligă să scoată cât mai mult din spațiul pe care îl au și, părinții, trebuie să-și înveți copiii să se descurce în împrejurări periculoase din oraș. Viața de apartament poate fi minunată – chirie mai mică, altcineva care se ocupă de curățenia spațiului înconjurător și care administrează anumite plăți și așa mai departe – până realizezi că nu este. Dacă ai început să te gândești că viața ta are nevoie de un upgrade, uite câteva semne care îți arată că este timpul să te muți la casă.

1. Familia ta se mărește Poate că ești la început pe drumul întemeierii unei familii și ar trebui să te gândești cât timp poți să crești un bebeluș într-un apartament cu o singură cameră. Nu pentru mult timp. Să crești un copil într-un apartament mic, cu două camere, e ceva mai posibil. Poate chiar doi copii. Dar, mai mulți copii, înseamnă nevoia de mai mult spațiu. La un moment dat, copiii își vor dori să aibă propria lor cameră, din nevoie de intimitate și liniște pentru studiu. Fiecare membru al familiei are nevoie de un spațiu al lui.

2. Îți dorești o grădină Pentru cei pe care îi găsim mereu prinși cu treburi și nu au timp să se bucure de aerul curat pe terasă, o grădină nu este un lucru prea important, dar pe restul un petic de pământ i-ar convinge. Poate îți dorești să ai o mică grădină de flori sau de legume, vrei să îți inviți prietenii la un grătar sau un patruped devine noul membru al familiei. Oferă-ți un loc verde în care poți respira aer curat și observă cât de repede se va îmbunătăți calitatea vieții tale.

3. Îți decorezi casa după bunul plac Tu știi cel mai bine ce te face să te simți bine și cum poți obține acest lucru în casa ta. Trebuie doar să-ți folosești simțul estetic și imaginația. La apartament, când te apuci de renovat, s-ar putea să ai probleme cu vecinii și cu administratorul blocului, sau chiar cu proprietarul, dacă stai în chirie. La casă, ai permisiunea să fii cât de creativ îți dorești: să pictezi pereții, să-ți faci o sală de gimnastică, să faci mici modificări etc.

4. Mai mult spațiu pentru distracție Când aveai 21 de ani, să-ți inviți prietenii să doarmă pe canapea sau pe saltele gonflabile era acceptabil – dar vine o vârstă când începi să vezi altfel lucrurile. O casă îți oferă posibilitatea să ai o cameră pentru oaspeți unde îi poți primi pe cei dragi într-un spațiu confortabil. Același spațiu poate fi în același timp și birou sau dedicat pasiunilor tale, în funcție de dorințele și nevoile tale.

Dacă toate aceste motive ți se par și ție avantajoase și vrei să te muți în apropiere de Iași, atunci trebuie să arunci o privire la aceste case înșiruite Valea Lupului din vecinătatea orașului Iași

Contact

Te putem ajuta să îți îndeplinești un vis. Completează formularul de mai jos și
împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.