NOUTATI

MATERIALE DE CALITATE PENTRU O CASĂ ÎNȘIRUITĂ REZISTENTĂ


Foarte mulți dintre noi ne entuziasmăm atunci când vine vorba de a muta în casă nouă, încât avem tendința de a nu mai pune preț pe detaliile care, într-un final, fac diferența. Ne referim la materialele folosite la construcția casei care, odată știute, îți pot conferi siguranța că locuința este durabilă și sigură din toate punctele de vedere.

Cu ce începe construcția unei case? Cu fundația care are rolul de a asigura stabilitatea viitoarei tale locuințe. Din acest motiv, te sfătuim să alegi o casă în realizarea căreia s-a folosit o fundație termoizolantă, ce îți va prinde tare bine în anotimpul rece. Continuăm cu structura în privința căreia constructorii recomandă utilizarea zidăriei portante, un exemplu fiind cărămida Wienerberger Porotherm.

După ce ai pus la punct aceste detalii, șirul firesc al lucrurilor continuă cu verificarea acoperișului. Pentru o mai bună durabilitate în timp te sfătuim să optezi pentru unul realizat din trei plăci de beton armat, izolat atât la exterior, cât și la interior. De asemenea, poți considera că acoperișul tău va rezista pentru totdeauna dacă prezintă și o folie anticondens peste care este așezată o tablă groasă, precum este cea de tip Lindab. Evită pe cât posibil acoperișurile din lemn, deoarece este dovedit faptul că durata de viață este foarte mică.

Fundația, structura și acoperișul sunt puse la punct, așa că urmează tâmplăria. Și în acest caz nu este de preferat lemnul, dat fiind faptul că în timp, din cauza factorilor de mediu, asepctul se deteriorează, iar structura își pierde din gradul de rezistență. Îți recomandăm să îți îndrepți atenția către tâmplăria din PVC, nuanța rămânând la alegerea ta. Alte detalii importante care ar trebui să fie prezente sunt: clasa A, armătura din oțel zincat, iar sticla ar fi indicat să fie triplu stratificată și lucrată în câmp de argon.

În cartierul Cubic Village găsiți case înșiruite construite întocmai după acest plan, ce așteaptă să fie însuflețite. În plus, toate imbolilele beneficiază de certificate de garanție și calitate în privința materialelor utilizate în timpul construcției. Îți poți programa o vizită în cartierul nostru direct pe site, pentru a-ți face cunoștință cu viitoarea ta locuință.

Contact

Te putem ajuta să îți îndeplinești un vis. Completează formularul de mai jos și
împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.