NOUTATI

De ce se mută oamenii la casă? 3 motive inedite


Un lifestyle aparte la casă în Iasi

Mulți ar adăuga că un motiv de a te muta la casă ar fi dorința de a scăpa de anumite întâmplări, se mută în întreaga lume în căutarea viselor sau în căutarea unei vieți mai bune. Așadar fiecare individ are propriul său motiv subiectiv care-l face să se miște și să înceapă din nou într-un loc mai bun.

Motivul numărul 1

Peisaje și vecini noi
Dorința de a schimba vecinii și peisajele. Aparent, acesta ar fi un motiv solid care-i determină să apeleze la ajutorul unei case în rate sau cu bani in mână în Iași. Atracția față de un mediu verde, prosper, prietenos. Departe de poluarea dată de trafic. Este probabil să se vrea mutarea într-un alt cartier din varii motive:
● Siguranță - O familie unită poate alege să se mute în cartiere mai liniștite, protejate, mai bine păstrate și prietenoase pentru copii. Este absolut plăcut să ieși în balcon și să-ți înseninezi întreaga zi. Abundență de zone verzi, amenajări speciale pentru joacă astfel încât bunăstarea celor mici este asigurată atunci când stai la casă într-o zonă liniștită din Iași.
● Comoditate - Oamenii vor o infrastructură mai bună, acces facil la centre medicale, școli, cât și centre de agrement, locuri de divertisment.


Motivul numărul 2 în mutarea ta la casa in Iasi:

Spațiul

Apartamentul sau casa actuală este prea mică. Nevoia de a avea mai mult spațiu este naturală. Logica este că extinderea către o casă mai mare cu mai mult spațiu de locuit poate deveni o necesitate în multe circumstanțe diferite. Un prim motiv ar fi o familie mai mare, copiii mai mulți. Vechea casă începe să se simtă mai mică și mai mică cu fiecare copil nou. Iar dacă ai un băiat și o fată, când cresc este nevoie de camere diferite. Vrei mai multă mobilă, mai modernă și nu ai unde să o plasezi. Cumperi, cumperi și te trezești că nu mai ai unde să le adăpostești.

Oamenii au câștiguri mai mari și își permit o locuință mai spațioasă care să se potrivească mai sigur noului stil de viață, poate cu câteva linii mai luxoase.

Se vrea spațiu extra pentru studiu, birou de lucru, relaxarea întregii familii prin hobby-uri, exerciții fizice sau un spațiu mai extins pentru petrecerea timpului cu familia.


Motivul numărul 3:

Vreau casa mea în Iași!

Când ești acaparat de o proprietate închiriată, casa în rate la dezvoltator sau cu bani cash poate fi cea mai bună soluție. Tinerii ce nu au încă un loc de muncă stabil, abia s-au mutat împreună poate fi cea mai bună opțiune pentru tinerii care nu au găsit încă un loc de muncă stabil, au început o familie sau au decis unde vor să trăiască. Avantajul de a-ți crea casa visurilor într-un loc libertin și să atingi pacea minții la un nivel înalt.

În cazul în care ești hotărât să te muți la casă, cu siguranță o soluție mai mult decât binevenită sunt aceste case de vânzare Iași din complexul rezidențial Cubic Village.

Contact

Te putem ajuta să îți îndeplinești un vis. Completează formularul de mai jos și
împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.