NOUTATI

Ultra violet în designul interior al unei case


Alegerea nuanței Ultra Violet de către Institutul Pantone nu a fost pe placul multor persoane, însă credem că nu există culori frumoase sau urâte, cu atât mai mult când vine vorba de amenajarea locuinței. Deși este o nuanță puternică, cine își dorește să aibă o casă în tendințe și elemente de decor inedite, poate da frâu imaginației și poate găsi moduri creative de a se juca cu ea .

Ultra Violet poate fi introdusă în amenajarea unei case în doze mici sau într-un singură piesă de mobilier. Imaginează-ți doar un canapea mov într-un living în nuanțe neutre sau obiecte decorative în nuanțe tari ce ies în evidență de la prima vedere.

Totul ține de modul în care îmbini culorile și texturile. Această nuanță de violet se potrivește de minune cu materialele brute, precum cimentul sau lemnul natural. De asemenea, poate fi combinată și cu alte nuanțe vedetă ale anului 2018: roșu, verde deschis sau galben.

Cea mai bună variantă, după cum este menționat și mai sus, este să mizezi pe o piesă de mobilier sau pe elemente de decor din textile, precum pături sau perne.

Contact

Te putem ajuta să îți îndeplinești un vis. Completează formularul de mai jos și
împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.