NOUTATI

De ce e importantă hidroizolarea fundației unei case?


Abia ți-ai cumpărat prima casă și nu știi ce anume este important pentru ca tu să te bucuri de o vilă rezistentă în orice condiții.

O primă etapă importantă în construirea unei case este hidroizolarea fundației. Apa, fie ea în stare lichidă sau în stare de vapori, în timp poate duce la deteriorarea materialelor folosite la ridicarea casei și poate crea probleme extrem de grave.

Zonele cel mai mult afectate de acțunea apei sunt fundația și subsolul. Fisurile provocate de infiltrațiile nedorite sau de diferențele termice sunt o mare provocare în trăinicia unei construcții. De asemenea, dacă o casă nu este bine hidroizolată la baza ei, duce la instalarea igrasiei, iar efectele nu pot fi stopate, ci doar atenuate. De aceea, avem nevoie de o impermeabilizare corectă a locuinței.

Hidroizolația fundației trebuie realizată cu foarte mare atenție deoarece odată făcută greșit e greu de reparat și aduce costuri foarte ridicate.

De obicei, lucrările de execuție a fundațiilor încep imediat după exacutarea terasamentelor pentru a nu fi afectate de condițiile climaterice. Adâncimea de fundare este variabilă și depinde de mai mulți factori precum tipul de teren, zona geografică, gradul de seismicitate, înălțimea pânzei freatice, materiale de construcție.

Casele de vânzare Iași din complexul Cubic beneficiază de fundație hidro și termoizolantă, așa că poți avea încredere în alegerea unei case trainice.

Contact

Te putem ajuta să îți îndeplinești un vis. Completează formularul de mai jos și
împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.