NOUTATI

De ce să alegi o casă de tip înșiruit


În ultimul timp, ofertele de case rezidențiale din Iași a devenit foarte diversificată, dezvoltatorii imobiliari punând la dispoziție case de vânzare construite în stiluri arhitecturale moderne, cu facilități diverse și situate într-unele dintre cele mai bune zone ale Iașiului.

Achiziția unei case este o adevărată investiție pentru cei mai mulți dintre noi, astfel că și așteptările sunt pe măsură: ne dorim să scăpăm de înghesuiala de la bloc și să ne bucurăm de un nou spațiu care să ne ofere confort, cu un teren verde generos și facilități moderne. Casele de tip înșiruit din cartierul Cubic Village îți pot îndeplini toate aceste așteptări.

Printre principalele avantaje ale caselor înșiruite se numără:

• Prețul avantajos, în comparație cu o casă individuală sau un apartament de aceleași dimensiuni.
• Costurile de întreținere sunt reduse, iar cheltuielile pentru încălzire sunt mai mici în comparație cu casele individuale datorită faptului că imobilele sunt lipite unele de altele.
• Aspectul exterior al casei este unul plăcut, iar simetria caselor aduce un plus de valoare esteticii generale.
• Beneficiezi atât de locuri de parcare, cât și de o curte generoasă.

Dincolo de aceste aspecte, casele înșiruite disponibile în cartierul nostru au o suprafață utilă de 120 mp și dispun de finisaje moderne, atât în interior, cât și în exterior. În primul rând, toate camerele au încălzire prin pardoseală, fiecare cu termostate de ambient, iar băile beneficiază de încălzire dublă, atât prin pardoseală, cât și prin radiatoare de tip portprosop. Construcția este realizată din materiale de calitate, fundația este hidro și termoizolantă, iar acoperișul din tablă marca Bilka, susținut de trei plăci din beton, izolat atât la interior cât și la exterior.

În ceea ce privește interiorul, s-au ales materiale de calitate pentru finisaje (tencuieli, gleturi, varuri lavabile), uși din lemn stratificat și o scară interioară din beton cu trepte placate din lemn în ton cu nuanța ușilor. Poți vedea mai multe detalii despre casele înșiruite pentru a te convinge singur.

De asemenea, oferim posibilitatea viitorilor locatari să își personalizeze interiorul și le punem la dispoziție designeri care să îi îndrume și să le ofere cele mai bune sfaturi.

Alege o casă de tip înșiruit în cartierul Cubic Village și programează o vizită în showroom la numărul de telefon: 0758 338 888.

Contact

Te putem ajuta să îți îndeplinești un vis. Completează formularul de mai jos și
împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.