NOUTATI

Curățenia de primăvară în 4 pași


Ușor, ușor ne pregătim să întâmpinăm primăvara, cu ale sale zile călduțe, soare timid și multă verdeață proaspătă. Odată cu venirea acestui anotim, este timpul să te gândești și la curățenia de primăvară. Așa cum natura renaște după fiecare iarnă grea și casa ta trebuie să fie curățată de sus până jos, să fie înfloritoare ca un ghiocel.
Dacă deja te gândești cu îngrijorare că nu vei avea suficient timp pentru job, familie și curățenie amănunțită, sfaturile de mai jos sunt pentru tine.

1. Stabilește un program Ia-ți câteva momente și analizează-ți casa! Care zone au nevoie de curățenia cea mai amănunțită? Care sunt zonele pe care le eviți în curățenia săptămânală? Acestea sunt locurile de unde trebuie să începi. Dacă ai un plan bine stabilit pentru fiecare cameră, îți va fi mult mai ușor să te concentrezi pe diversele sarcini.

2. Curăță de sus în jos Când este vorba despre curățenia de primăvară, este important să începi de la tavan în jos. Vei îndrepta astfel murdăria de sus spre podea și nu va trebui să faci aceeași muncă de două ori. Începe cu îndepărtarea pânzelor de păianjen și curățarea lustrelor. Șterge apoi praful de pe mobilă și în final aspiră podelele.

3. Nu uita de geamuri În curățenia săptămânală ne concentrăm doar pe curățarea podelelor. În cazul unei curățenii generale, geamurile trebuie și ele șterse. Începe prin a șterge jaluzelele și pune perdelele și draperiile la spălat. Șterge tâmplăria și folosește un curățător cu aburi pentru a spăla geamurile, pe înăuntru și dinafară.

4.Baia și bucătăria

  • Scoate tot din dulapurile de bucătărie și curăță-le la interior și exterior.

  • Verifică frigiderul și cămara, șterge rafturile și aruncă produsele vechi.

  • Curăță articolele din inox cu produse speciale.

  • Schimbă perdeaua de duș.

  • Curăță faianța cu soluții speciale.

  • Treci prin răftulețul cu cosmetice și aruncă tot ce este expirat.


Acum că teoria este pusă la punct, nu-ți mai rămâne decât să te apuci de marea curățenie, ușor și fără să te stresezi prea mult. Cu răbdarea treci și marea! Și, când ai o casă spațioasă în cartierul nostru, știi că ai mult de muncă, dar rezultatul, o casă strălucitoare și curată, te va bucura foarte mult.

Contact

Te putem ajuta să îți îndeplinești un vis. Completează formularul de mai jos și
împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.