NOUTATI

Cum să te pregătești pentru prima noapte în noua ta casă


În momentul în care te muți, ai atât de multe lucruri de pus la punct încât este foarte posibil să uiți să te gândești la câteva detalii legate de prima noapte într-o casă nouă. Bagajul necesar pentru prima noapte este un lucru care este esențial să îl pregătești! Nu ai vrea să petreci primele tale 24 de ore de casă nouă căutând prin bagaje și cutii după lenjerie intimă, periuțe de dinți și pijamale. Dacă sunt și copii mici și animale în poveste, este chiar și mai important să fii pregătit. Ți-am pregătit câteva mici trucuri care să te ajute să te pregătești pentru prima noapte într-o casă nouă.

1. Împachetează separat articolele absolut necesare pentru tine Când te apuci de strâns toate lucrurile din vechea casă, pregătește o cutie sau o valiză separată în care să pui câteva lucruri care îți sunt absolut necesare în prima sau primele câteva zile în casa nouă. Îți va fi mult mai ușor să te descurci odată ce ajungi acolo și va face tot procesul mai puțin stresant. Ce trebuie să iei: periuță și pastă de dinți, articole de toaletă, medicamente, încărcătoare pentru telefon, laptop și alte electronice, pijamale, lenjerie intimă, îmbrăcăminte pentru 2 – 3 zile, încălțăminte, un chit de prim ajutor și portofelul.

2. Pune deoparte câteva lucruri esențiale pentru casă După ce termini cu bagajul tău pentru prima noapte, îți sugerăm să pregătești o cutie cu articole esențiale pentru casă pentru primele câteva zile. Împachetând aceste lucruri, nu numai că te scutește de o vizită la magazin, dar te ajută să fii mai relaxat știind că ai tot ce ai nevoie. Trebuie să împachetezi: gustări și câteva conserve, cearșafuri și perne pentru paturi, saci de gunoi, bidoane cu apă potabilă, prosoape, baterii, hartie igienică și șervețele de bucătărie, farfurii, pahare și tacâmuri de plastic, becuri, o lanternă, un desfăcător de conserve și articole esențiale pentru curățenie.

3. Copiii și animăluțele au nevoie de lucruri Să treci printr-o mutare cu copii și animale de casă este chiar și mai dificil. Din fericire, dacă pregătești un bagaj separat pentru aceștia, poți scăpa de agitația primei nopți în altă locuință. Mutatul este destul de stresant și haotic pentru cei mici și animăluțe, așa că dacă le pui deoparte câteva dintre lucrurile lor preferate, o să le alunge anxietatea și o să transforme experiența în una chiar amuzantă. Pentru copii, pune deoparte: scutece, șervețele umede, îmbrăcăminte și pijamale, câteva jucării, cărți, mâncarea pentru copii, biberoane, suzeta și medicamente. Animăluțele au nevoie de: destulă mâncare pentru câteva zile, castroanele pentru apă și mâncare, litiera pentru pisici, lesa, jucării și culcușul.

Contact

Te putem ajuta să îți îndeplinești un vis. Completează formularul de mai jos și
împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.