NOUTATI

5 motive să angajezi un designer de interior


Să angajez sau să nu angajez un profesionist? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun mulți atunci când vor să decoreze sau să renoveze locuința. Cu siguranță, ambele opțiuni au avantaje și dezavantaje. Dacă decizi să faci totul de unul singur, vei economisi bani, dar dacă angajezi un profesionist totul va fi mult mai ușor și chiar vei putea “fura” și ceva din cunoștințele lui. Noi suntem de părere că un profesionist este varianta cea mai bună și îți dăm și câteva motive pentru asta.

1. Alegerea potrivită pentru persoanele ocupate Chiar dacă ești pasionată de estetică și design și te-ai pricepe să-ți amenajezi singur locuința, s-ar putea să nu prea ai timp să faci toate astea. În acest caz, un designer de interior se va ocupa de toate detaliile. Totul va fi gata rapid și tu te vei stresa mai puțin.

2. Un al treilea punct de vedere Când te apuci de decorat (sau redecorat) îți dai seama că partenerul de viață sau ceilalți membri ai familiei au păreri diferite despre cum ar trebui să arate interiorul casei. În acest caz este cel mai bine ca un profesionist să ia cele mai importante decizii.

3. Combinarea stilurilor este o joacă Unul dintre cele mai dificile lucruri cu care te confrunți atunci când decorezi un spațiu este să faci toate piesele să meargă împreună. Dacă ai cumpărat diverse articole de-a lungul anilor, dar nu se potrivesc între ele în materie de stil, va fi destul de dificil pentru tine să remediezi problema. Un designer de interior s-a mai lovit de această problemă și are un as pregătit în mânecă.

4. Designerii cunosc raportul calitate – preț Din cauza multitudinii de magazine care există, ai foarte multe opțiuni și, pentru că nu ești obișnuit să faci asta zilnic, nu ai de unde să știi unde găsești piesele cele mai calitative. Un profesionist va ști întotdeauna unde să caute cele mai bune articole care se încadrează în bugetul tău.

5. Economisești bani Deși îți poate suna ciudat, să lucrezi cu un profesionist te va ajuta să economisești bani. Pe de-o parte, este adevărat că fiecare designer are un anumit tarif pe care trebuie să-l plătești. Pe de altă parte, totuși, acesta te poate împiedica din a face greșeli costisitoare și îți poate obține chiar discount-uri.

Contact

Te putem ajuta să îți îndeplinești un vis. Completează formularul de mai jos și
împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.