NOUTATI

Case înșiruite cu living colorat în nuanțe moderne


În acest an se poartă culorile îndrăznețe, care să îți scoată casa din conul de umbră al culorilor pale. Designerii recomandă pentru anul 2019 nuanțe care să creeze impresia unei explozii de bucurie și voie bună, aceasta fiind definiția unui living modern. De asemenea, există și câteva mici trucuri care vor face ca locuința ta să treacă de la banal la unic.

În cazul în care nu vrei să pierzi mult timp cu alegerea unei singure culori sau cu tot procesul pe care îl presupune zugrăveala, fii inspirat și îndreaptă-ți atenția către un tapet viu colorat, pentru că monocromia a ieșit de mult timp din tendințe. Printre micile trucuri pe care le recomandăm se înscriu: un covor colorat, cu un imprimeu grafic, vaze în forme mai puțin obișnuite, decorațiuni, pernuțe decorative și multe altele, posibilitățile fiind diverse.

Un alt secret pe care îl divulgă specialiștii în design interior constă în alegerea unor piese de mobilier ori de decor în culori foarte îndrăznețe, printre cele mai populare fiind verdele smarald, galbenul, lavanda și albastrul regal, pentru că vor reuși să fie piesele de rezistență din cameră. De asemenea, dacă nu ești adeptul acestor nuanțe poți păstra linia de alb și negru, pentru că nu și-a pierdut locul de pe podium nici în acest an. Această ultimă variantă poate fi acompaniată de nuanțe ceva mai „cuminți”, cum ar fi mov închis, grena sau coral pe care le poți utiliza în rândul decorațiunilor, pentru a conferi un strop de culoare și viață livingului tău.

Iar dacă te gândești, totuși, să îți zugrăvești pereții poți încerca să scoți în evidență tavanul livingului, numit și „spațiul de interes al camerei”. Spre exemplu, alege un design cu un model ceva mai texturat sau chiar un tapet viu-colorat, cu linii și nuanțe puternice. Designerii te sfătuiesc să optezi pentru rame sau puzzleuri de mari dimensiuni, astfel încât să umpli pereții camerei.

Poți aplica toate aceste trucuri și în casele din complexul rezidențial Cubic Village. Pe site-ul nostru poți vedea toate avantajele caselor înșiruite pe care le construim cu drag pentru voi!

Contact

Te putem ajuta să îți îndeplinești un vis. Completează formularul de mai jos și
împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.