NOUTATI

Cum să îți creezi o casă perfectă


Design interior conform preferințelor tale

O casă nu este „acasă” până nu poartă amprenta locatarilor săi. Primul pas în crearea unei casei perfecte este de a-ți personaliza fiecare încăpere. Cere ajutorul designerilor noștri pentru a-ți transforma casa în „acasă”. De la alegerea pieselor de mobilier și până la cele mai mici detalii, designerii noștri te vor ajuta pas cu pas.

Amenajarea grădinii

Indiferent că vorbim de case înșiruite, duplex sau single, toate casele din cartierul Cubic au un spațiu verde care poate fi amenajat în fel și chip. Cartierul are avantajul de a fi situat într-o zonă liniștită, astfel că vei fi ferit de zgomot și aglomerație când vei dori să te bucuri de aer curat. Aflată în spatele casei, grădina poate să îți fie loc de relaxare în zilele cu soare, dar și un loc perfect de petrecut cu cei mici. Poți să plantezi diverse plante sau arbuști, să îți instalezi un hamac sau să îți amenajezi o terasă pentru zilele în care prietenii vin în vizită.

Decorarea exteriorului casei

Simte-te acasă din momentul în care ajungi în fața casei. Adaugă un plus de unicitatea casei tale și la exterior și decorează-o cu elemente specifice stilului familiei tale. Casele de vânzare Iași din complexul rezidențial Cubic au fațadele finisate cu tencuială decorativă siliconică, hidrofobă, cu rol estetic și protector împotriva factorilor de mediu, astfel că ție îți rămâne sarcina de a veni cu idei originale pentru amenajarea spațiului din fața casei.

Încă nu ai găsit casa pe care ți-o dorești? Vizitează-ne în showroom și descoperă avantajele caselor Cubic.

Contact

Te putem ajuta să îți îndeplinești un vis. Completează formularul de mai jos și
împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.