NOUTATI

De ce o casă în Valea Lupului este potrivită pentru copii?


De cele mai multe ori, alegi să te muți într-o locuință nouă, mai mare, atunci când vechea locuință îți rămâne prea mică. Un nou membru al familiei sau pur și simplu pentru că cei mici au crescut și au nevoie de mai mult loc sunt motivele principale pentru care alegi o casă în Valea Lupului, aproape de Iași, dar departe de zgomotul și agitația orașului.

Din dorința de a le oferi ieșenilor cele mai bune și moderne condiții de locuit, am construit cartierul Cubic Village gândindu-ne la ceea ce contează cel mai mult pentru voi: copiii. Cartierul nostru este foarte prietenos cu copiii și pentru aceștia am pus la cale câteva lucruri care îi bucură pe aceștia și îi încântă pe părinți.

Locul de joacă

Cât sunt mici, plăcerea cea mai mare a copiilor este să se joace. Responsabilitățile nu sunt de ei, așa că joaca de dimineața până seara este perfectă! Cât timp soarele strălucește pe cer și vremea este numai bună de stat afară, toți copiii se adună la locul de joacă special amenajat în cartier. Este locul ideal unde copiii se cunosc, se împrietenesc și se joacă împreună. Vizita la locul de joacă devine un moment bun și pentru părinți sau bunici să socializeze și să se bucure de relaxare.

Propria lor cameră

Dacă înainte să te muți, camera copiilor era de fapt livingul sau cea mai mică cameră din apartament, la Cubic copiii au propria lor cameră spațioasă. Cât sunt mici, camera va fi plină de jucării, dar în timp și-o vor personaliza exact așa cum își doresc și vor avea parte de intimitatea de care au nevoie.

Grădinițe și școli

În cel mai apropiat cartier al orașului, Păcurari, sunt multe școli și grădinițe. Din cartier, ajungi foarte rapid în Păcurari, drumul fiind asfaltat și distanța foarte scurtă. Cât sunt mici, părinții sunt cei care duc copiii la grădiniță sau școală, dar când cresc se pot duce singuri cu transportul public în comun.

Siguranța

Cartierul nostru este unul foarte liniștit, cu vecini prietenoși. Suntem o comunitate unită, care se ajută mereu la nevoie. Pentru că nu am vrea ca străinii să ne disturbe liniștea, intrarea în cartier am securizat-o cu barieră cu cartelă, astfel ca nicio mașină din afara complexului să nu pătrundă fără permisiunea locatarilor.

Nu-ți mai rămâne decât să te muți la Cubic Village, un cartier unde copiii sunt în siguranță, se pot bucura în voie de zilele frumoase afară și de muuult loc de joacă, dar au și orașul aproape pentru momentul când vor ajunge la adolescență.

Contact

Te putem ajuta să îți îndeplinești un vis. Completează formularul de mai jos și
împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.