NOUTATI

Cum să amenajezi camerele mai mici


Una din camerele casei tale e prea mică?

Dacă ai considerat până acum acest lucru un mare dezavantaj pe care nu-l poți rezolva, venim în ajutorul tău și aducem câteva idei ca încăperea să pară mai mare și spațioasă. În primul rând, fii foarte atent atunci când alegi mobila! Optează pentru acele obiecte mobiliare multifuncționale și modulare. Pe lângă faptul că au stil și se potrivesc de minune într-un spațiu minimalist, sunt și foarte practice. Ai grijă ca toate piesele pe care le alegi să fie reduse ca mărime pentru ca să-ți permită să integrezi cât mai multe elemente.

Lumina e foarte importantă într-o încăpere restrânsă, de aceea trebuie să punem în evidență ferestrele. Putem să asortăm totul cu niște oglinzi în ideea în care acestea reflectă lumina naturală. Completează întregul design cu lămpi care să ofere un aer misterios și să lumineze timid întreaga încăpere.

În ceea ce privește culoarea camerei, alege nuanțe calde: bej, galben, roșu. Dacă îndrăznești să fii creativ și să iei în considerare sfaturile noastre vei observa cum detaliile sunt cele care fac diferența!

Contact

Te putem ajuta să îți îndeplinești un vis. Completează formularul de mai jos și
împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.