NOUTATI

Pe ce ne axăm în amenajarea locuinței?


După cum probabil știi deja, îți oferim posibilitatea să îți personalizezi casa după preferințe și îți punem la dispoziție designeri de interior care să te ajute să îți pui în practică toate ideile și să conturezi un spațiu armonios, pe placul întregii familii. Ne-am consultat cu colaboratorii noștri și am aflat care sunt tendințele în design interior sezonul acesta.

Stilul de viață pe „fast-forward” care se impune într-o societate în continuă schimbare și pe fondul unei tehnologii tot mai avansate ne obligă să căutăm să petrecem scurtele momente de relaxare în cel mai confortabil mod posibil. Și nu e loc în care să te simți mai confortabil decât acasă! Astfel că și tendințele în amenajarea locuinței se îndreaptă în această direcție, iar designerii interior încearcă să vină în ajutorul omului modern.

Crearea unui „refugiu”, a unui colț de relaxare, față de probleme, griji și tentații tehnologice este esențială, indiferent că acesta va consta într-un fotoliu confortabil în living și o măsuță cu cărți, o terasă inedit amenajată sau chiar un dormitor în culori calde, cu un pat mare și moale și perdele lungi. Totul depinde doar de preferințele tale și de felul în care tu reușești să te simți cel mai bine.

O bucătărie modernă este visul oricărei femei căreia îi place să gătească. Tendințele pun accent în acest an pe îmbinarea dintre stilul modern și tradițional, mizând pe linii moderne și accente retro. Pentru cei care își doresc o bucătărie inedită, care să surprindă prin diferite nuanțe și să creeze o atmosferă confortabilă, designerii propun o paletă de culori pentru orice gust: nuanțele pământii, albastru șters, roșu aprins sau galben muștar sunt doar câteva dintre opțiuni. Cât despre materiale, primează texturile mate, care aduc un plus de confort și căldură.

Unele dintre cele mai spațioase și bine structurate case de vânzare Iași se găsesc în acest cartier rezidențial Cubic. Vino în showroom, convinge-te de calitatea materialelor pe care le folosim, finisajele și dotările moderne și vezi cu ochii tăi cum poți să creezi un spațiu pe care să îl numești cu toată încrederea și tot dragul „acasă”..

Contact

Te putem ajuta să îți îndeplinești un vis. Completează formularul de mai jos și
împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.