NOUTATI

4 trenduri în amenajarea casei visurilor tale!


Casa ta te reprezintă, e spațiul în care trebuie să te simți cel mai bine, în care te retragi și îți refaci forțele, în care te relaxezi și te manifești exact așa cum îți dorești! Tocmai de aceea, amenajarea casei reprezintă o etapă importantă în crearea sentimentului de „acasă”.

Pentru 2018, designerii de interior propun ca direcții principale simplitatea și naturalul, 2 direcții cum nu se poate mai ofertante din punct de vedere stilistic pentru a crea un spațiu confortabil, relaxant, cu multă personalitate prin folosirea diferitelor tușe de culoare și forme sau texturi.

1. Folosește lemnul și elementele naturale. Renunță la elementele artificiale care încarcă excesiv o cameră, fie el living, bucătărie sau dormitor și alege un lemn natural sau unul în nuanțe naturale. Dă viață amenajării folosindu-te de plante sau de alte decorațiuni din lemn.

2. Folosește lumina caldă în decorare. Iluminatul joacă un rol important în casă, tocmai de aceea optează pentru culori calde și renunță la clasica lumină albă, atât de nepotrivită unui cămin. Poți chiar renunța la clasica lustră și poți folosi în schimb mai multe surse de iluminat în aceeași încăpere.

3. Adaugă subtile accente metalice. Da! Deși poate părea ciudat, nuanțele metalice de auriu, argintiu sau bronz merg de minune cu ultravioletul, culoarea anului și tocmai de aceea se numără printre opțiunile designerilor de interior.

4. Folosește-te de texturi în amenajarea casei. Acestea sunt cea mai simplă formă de a da viață unui cămin primitor, aducând în plus și o senzație de confort și căldură. Elemente precum perdelele, draperiile, pernuțele decorative sau covoare au fost și vor rămâne în trend mereu.

În cazul în care îți dorești o casă nouă, Cubic Village îți pune la dispoziție case de vânzare noi, într-o zona liniștită, aproape de Iași, în Valea Lupului.

Aplică și tu aceste trenduri în amenajarea casei tale!

Contact

Te putem ajuta să îți îndeplinești un vis. Completează formularul de mai jos și
împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.