Lasă-ți casa să te exprime!

Când cumperi o casă, ea este rece, goală, o pânză pe care constructorul a lăsat-o spre a fi pictată de noul proprietar în culorile personalității sale. Diferența dintre o simplă casă și un cămin o face exact prezența amprentei locatarilor. Te-ai întrebat de ce casele noi sunt albe la interior? Pentru a lăsa loc inspirației tale să se manifeste în voie! Transformarea unei case într-un cămin nu se face la fel de repede precum se construiesc și se zugrăvesc zidurile. Poate dura și zeci de ani până se maturizează locuința ta și ajunge a te reprezenta cu adevărat.

Care sunt culorile tale preferate? Joacă-te cu ele, ai metri pătrați de pereți unde să experimentezi, să zugrăvești, să pictezi, să faci orice. Cum îți place să împarți spațiul? Preferi o casă mai încărcată sau una aerisită? Goală, casa pare să îți întoarcă sub formă de ecou fiecare vorbă și fiecare gând. Pe măsură ce aduni lucruri în ea, pare să te asculte în tăcere, să absoarbă tot ce ai de spus, să îți ofere protecția de care ai atâta nevoie în interiorul său. Ea devine spațiul tău particular, intim, locul tău sigur unde știi că nu te poate atinge nimeni și nimic.

În momentul în care vizitezi o casă de vânzare, caută să-ți imaginezi cum o poți transforma în ceea ce ai visat. Atunci știi dacă ai găsit sau nu casa perfectă, când, cu ochii minții, poți plasa fiecare obiect de mobilier sau de decor într-un loc. Imaginează-ți noua ta casă plină de muzică, de jocul copiilor, de aromele care te fac să te simți ca acasă. Dacă totul se potrivește și capeți o senzație de confort și de protecție, atunci știi că aceasta este casa pe care trebuie să o cumperi și că poți trece la treabă!