Case rezistente pentru un viitor fără griji!

Ai visat mult la o casă a ta, iar acum cauţi cea mai bună opţiune? Alege în cunoştiiţă de cauză şi pune preţ nu doar pe designul atractiv al casei, cât şi pe detaliille tehnice pe care ţi le poate furniza fiecare dezvoltator.

Sunt foarte importante materiale folosite în construcţia casei, finisajele şi utilitătile oferite. Nu uita să întrebi şi despre certificatele şi garanţiile oferite pentru materialele folosite sau instalaţiile sanitare proiectate.

Tocmai pentru că noi ştim toate aceste lucruri, îţi oferim 10 motive pentru care poţi alege Cubic Village:

  1. Structură din zidărie portantă. În acest caz, cărămizile folosite (Wienerberger Porotherm) sunt cele care preiau o parte din forţa seismică. Cărămida folosită este din materiale naturale, rezistentă în timp şi eficientă energetic.
  2. Fundaţie termoizolată.
  3. Acoperiş din beton, izolat atât la interior cât şi la exterior. În plus casele Cubic Village au folie anticondens şi se foloseşte doar tablă tip Lindab.
  4. Tâmplărie PVC nuanţă gri antracit, clasa A, cu 5 camere, armatură din oţel zincat, sticlă triplu stratificată.
  5. Faţadă finisată cu tencuială decorativă siliconică, hidrofobă.
  6. Finisaje interioare de calitate: gresie şi faianţă din import, parchet stratificat, uşi interioare din lemn stratificat.
  7. Încălzire în pardoseală atât la parter, cât şi la etaj, cu termostate de ambient în fiecare încăpere, instalaţie garantată pentru 20 ani.
  8. Toate utilităţile racordate: instalaţii electrice interioare şi branşament definitiv subteran la energie, gaz şi apă, canalizare, cablaj internet şi TV
  9. Centrală termică în condensaţie inclusă.
  10. În plus, îţi poţi personaliza casa aşa cum doreşti! De la proiect la finisaje, casele Cubic Village abia așteaptă să le vezi și să le dai chiar tu ultimele tușe de originalitate!

Vino și tu în showroom-ul Cubic Village pentru a te îndrăgosti de casa ta la prima vedere! Contactează-ne la 0758 338 888!